Corteva відзначає п’ять років становлення компанії

П’ять років тому Corteva, Inc. розпочала свою діяльність як публічна компанія, маючи місію – постійно пропонувати передові рішення, щоб допомогти фермерам забезпечувати продовольчими та енергетичними ресурсами весь світ.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на пресреліз Corteva.

Відтоді компанія допомагає фермерам підвищувати врожайність та забезпечувати ріст виробництва продовольства, пропонуючи інноваційні продукти. Наприклад, соя для технології Enlist E3®[1] є номером один на ринку генетичних ознак сої у США; кукурудза Vorceed® Enlist® має покращений захист від західного кукурудзяного жука (діабротики); запатентовані гібриди озимого ріпаку допомагають задовольнити зростаючий попит на біопаливо, забезпечуючи фермерів додатковим джерелом доходу. Також як приклади можна навести Reklemel™ active – перший у своєму роді селективний нематоцид, який захищає посіви та підтримує здоровий баланс корисних організмів у ґрунті; Adavelt™ active, який забезпечує високоефективний захист від понад 20 хвороб для більш ніж 30 культур, а також Блу™ N, біостимулятор, що допомагає рослинам засвоювати додатковий азот з повітря.

Команда Corteva разом відзначила п’ять років компанії, подзвонивши у дзвоник на відкритті Нью-Йоркської фондової біржі. 

«Ці п’ять років співпраці пліч-о-пліч з фермерами та клієнтами показали нам, що робота, яку ми виконуємо в Corteva, ще ніколи не була такою нагальною та важливою, — сказав головний виконавчий директор Corteva Чак Магро. — Фермери в усьому світі стикаються зі зростаючим тиском мінливих погодних умов, нових шкідників та хвороб. Водночас від них вимагають забезпечити швидко зростаюче населення, роблячи це на тій самій посівній площі і з використанням меншої кількості ресурсів. Компанія Corteva з гордістю відзначає п’ять років інновацій, які ми пропонуємо фермерам, щоб допомогти їм безпечно та ефективно реагувати на ці виклики».

Щодня Corteva інвестує в інновації майже 4 млн дол. США і залучає близько 22 500 співробітників по всьому світу, з яких понад 5 000 займаються пошуком і впровадженням інновацій наступного покоління в більш ніж 100 дослідницьких центрах і 2 000 випробувальних лабораторіях по всьому світу. Компанія забезпечує близько 10 мільйонів фермерів та клієнтів у 125 країнах світу. 

П’ять років діяльності Corteva в цифрах: 

  • сукупний чистий дохід перевищив 78 млрд дол. США;
  • збільшення річного операційного показника EBITDA на понад 1,3 млрд дол. США (63%);
  • забезпечення загального доходу  акціонерів на рівні близько 140%;
  • запуск близько 2 000 нових продуктів, щоб допомогти фермерам підвищити врожайність;
  • укладення понад 700 угод по всьому світу, щоб допомогти дослідницьким стартапам, університетам та іншим компаніям розвивати передові сільськогосподарські технології;
  • впровадження технологій, які захищені понад 7 000 додатковими патентами;
  • створення єдиного у світі банку зародкової плазми для вирощування кукурудзи з урожайністю понад 40 тонн/га;
  • відповідність надійним критеріям сталого розвитку інновацій у 100% нових рішень, що перебувають на стадії розробки;
  • завдяки стратегічним партнерствам покращення понад 400 000 гектарів землі, підтримуючи біорізноманіття та відновлюване сільське господарство.

Щоб дізнатися більше, дивіться Річний звіт Corteva 2023 та Звіт про сталий розвиток.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *