Частою проблемою, з якою стикаються садівники, вирощуючи озимий часник, є пожовтіння листя і стебла рослини. Ця ознака говорить про дефіцит необхідних мікроелементів. Виправити цю проблему може правильна підгодівля навесні, повідомляє Ukr.Media .
Досвідчені городники часто використовують сечовину в якості добрива. Можна вносити безпосередньо на грядку з розрахунку 1 столова ложка на 1 кв. Перше внесення добрив відбувається з приходом весни, відразу після танення снігу.
Друге підживлення проводиться через місяць після першого. Цього разу слід використовувати сульфат магнію та калію. На кожні 10 літрів води змішайте по 1 столовій ложці кожного компонента. Потім внесіть добриво під час поливу грядки з часником.
Протягом усього періоду росту часнику культуру необхідно періодично підживлювати деревною золою, а також фосфором і калієм.
Джерело: ukr.media