Готуючи гарнір, важливо пам’ятати про важливість промивання каші. Хоча багато господинь промивають рис лише для видалення зайвого крохмалю та отримання пишної каші, ми радимо робити те саме з гречкою, пшоном, булгуром, вівсянкою та кускусом. Хоча це не завжди зручно та може додати кілька додаткових хвилин до приготування вечері, варто враховувати шлях, який пройшла каша, перш ніж потрапити на упаковку. Як зазначає Ukr.Media, краще не ризикувати.
Крім того, ми обговоримо, як використовувати воду, що залишається після цього процесу. Дійсно, не викидайте воду після промивання зерен! Вона багата на корисні елементи, такі як кремній, фосфор, магній та залізо, які необхідні для ваших кімнатних рослин!
Як промивання зерна може бути корисним для кімнатних рослин
Як і у випадку з будь-яким іншим підживленням рослин, існують правила, яких слід дотримуватися під час використання води від промитого зерна. Давайте розглянемо це детальніше.
Виявляється, що натуральне добриво для кімнатних рослин завжди було легкодоступним! За допомогою цього домашнього розчину ви збагатите свої квіткові горщики необхідними мікроелементами без жодних витрат! Запам’ятайте цей метод і поділіться ним зі своїми друзями, які також люблять кімнатне садівництво.
Джерело: ukr.media