У вмілого пасічника меду завжди буде вдосталь. Як родина на Київщині розвиває солодкий бізнес

вдосталь. Як родина на Київщині розвиває солодкий бізнес />

Проєкт OK HONEY для Олени Коваленко був мрією, яку вона довго не наважувалась втілити, і саме війна спонукала її не чекати далі. Складнощів на цьому шляху було не мало, починаючи від придбання тари і закінчуючи відсутністю електроенергії.

«Пасіка — це місце сили, працюючи з бджолами я забуваю про всі існуючі проблеми, натомість наповнююся позитивною енергією. Бджільництвом займався мій дідусь і прабабуся, і тато. В нас не велика пасіка на 15 вуликів, але у вмілого пасічника меду завжди буде вдосталь. Працюємо переважно родиною, також при викачуванні меду маємо помічників, проте безпосередньо з бджолами працює лише тато», — розповіла AgroPortal.ua підприємниця з Київщини Олена Коваленко.

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *