вдосталь. Як родина на Київщині розвиває солодкий бізнес />
Проєкт OK HONEY для Олени Коваленко був мрією, яку вона довго не наважувалась втілити, і саме війна спонукала її не чекати далі. Складнощів на цьому шляху було не мало, починаючи від придбання тари і закінчуючи відсутністю електроенергії.
«Пасіка — це місце сили, працюючи з бджолами я забуваю про всі існуючі проблеми, натомість наповнююся позитивною енергією. Бджільництвом займався мій дідусь і прабабуся, і тато. В нас не велика пасіка на 15 вуликів, але у вмілого пасічника меду завжди буде вдосталь. Працюємо переважно родиною, також при викачуванні меду маємо помічників, проте безпосередньо з бджолами працює лише тато», — розповіла AgroPortal.ua підприємниця з Київщини Олена Коваленко.
Джерело: agroportal.ua