Цукровий завод Cygnet завершив сезон 2024 – загалом виробили 32,5 тисяч тонн цукру. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці Cygnet Agrocompany. «Виробництво тривало 84 доби, за які ми переробили 235 тис. т цукрових буряків. З усього виробленого цукру 98 % – 1 категорії. При плановій середньодобовій переробці буряків – 2600 т/добу, виробництво мало тривати 90 діб. А так як ми переробляли в середньому 2927 т/добу, тривалість зменшилась на 6 діб», – розповів Павло Перхайло, начальник відділу цукровиробництва. Сезон у компанії був непростим. На роботу вплинула цьогорічна посуха. Велика кількість сухої гички та бур’яну, що надходили на переробку разом із сировиною, ускладнили як подачу буряків з кагатного поля на завод, так і процес отримання соку в дифузній установці. «Проте наша команда прийняла виклик та зробила все можливе аби отримати максимально позитивний результат сезону», – зазначив начальник відділу.
Джерело: propozitsiya.com