У ТОВ «СП «ПАЕК» на Миколаївщині завершили збір урожаю цибулі й розпочали роботи з морквою. Як повідомив власник підприємства Юрій Кормишкін, на полях працюють комбайни, які збирають моркву та доставляють її на тік. Там продукцію сортують, фасують у контейнери по одній тонні та закладають у холодильники для подальшого зберігання. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці ПАЕК. «Головне зараз – швидко зібрати моркву з поля та забезпечити належні умови для збереження якості», – підкреслив Юрій Кормишкін. За його словами, на підприємстві вже запустили лінію для фасування моркви, що дозволяє оперативно обробляти зібраний урожай. Таким чином, компанія працює над тим, щоб забезпечити високоякісну продукцію та уникнути втрат під час зберігання.
Джерело: propozitsiya.com