Все більш динамічний спосіб життя підвищує попит на здорові, готові до вживання продукти швидкого обіду. Готові салати мають попит вже не перший рік і, чим вони яскравіші, тим привабливіші для покупців. Це одна з причин, яка підштовхує виробників додавати в готові салати червоні, жовті помідори та їх мікс.
Про це пише propozitsiya.com з посиланням на EastFruit.
«Влітку споживання збільшується, і наша компанія активно відповідає на значний попит ринку. Ми щойно завершили новий проект, у рамках якого був представлений наш подрібнювач, що ідеально підходить для нарізки помідорів навпіл або на четвертинки, інтегрований з мийною системою», — пояснює Вірджінія Каселла (Virginia Cascella), менеджер з експорту компанії PND, світового лідера у виробництві обробного обладнання.
Машини PND можуть переробляти близько 200 кг/годину, а також дуже безпечні, оскільки розроблені з урахуванням усіх стандартів безпеки. Завантаження відбувається автоматично: продукція перекидається в мийний бак, а потім витяг подає плоди на конвеєр, який передає їх на пункт нарізки.
Автоматизація процесів в овочівництві допомагає фермерам бути більш ефективними.
«Ріжучий блок складається з 4 обертових круглих ножів, які дозволяють нарізати продукт на четвертинки. Механічна важільна система переміщає два леза, щоб розрізати навпіл помідори. Зрештою, конвеєр під станцією різання збирає розрізані помідори. Ми вже маємо добре протестований прототип, створений для одного клієнта, але інтерес до такої лінії вже зріс по всій Європі», — розповідає Вірджинія Каселла.
За словами представниці компанії, PND виробляє технологічні лінії, що ідеально адаптовані до потреб замовника.
Машина може переробляти томати різних сортів діаметром від 25 мм до 40 мм. Її легко пересувати, оскільки вона оснащена колесами, які на запит можна замінити регульованими ніжками.
Джерело: propozitsiya.com