Виробництво аквакультури в Україні зросло майже на 22%

Українська аквакультура демонструє потужне зростання. У 2024 році виробництво цієї галузі зросло майже на 22% – до 18 621 тонни.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Серед областей-виробників – Черкаська (4400 т), Львівська (1543 т), Хмельницька (1517 т), Кіровоградська (1456 т), Сумська (1403 т).

Основні види риб: короп (8896 т), товстолобик (4434 т), білий амур (637 т), судак (1854 т), лосось (396 т), сом (273 т), щука (211 т), осетер (72 т).

“Загальний обсяг виробництва харчової ікри досяг 4280,5 кг”, – підсумували в міністерстві.

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *