Біла полуниця: продукт преміум-класу з тропічним смаком і антиалергенними властивостями

Біла полуниця, що вирізняється молочним відтінком і екзотичним тропічним ароматом, все більше привертає увагу споживачів. Група Gentile, яка базується в Базилікаті і першою в Італії вирощує ці виняткові ягоди, святкує свій стабільний комерційний успіх. Лоріс Джентіле, засновник компанії, зазначає, що вони почали розповсюджувати білу полуницю в супермаркетах по всій Італії всього за 10 днів, а також активно постачають її на ринки таких міст, як Брешія, Турин, Мілан, Верона, Генуя та Флоренція.

Про це повідомляє Пропозиція з посиланням на ІАС «Аграрії разом».

Зараз Gentile Group вирощує білу полуницю на одному гектарі землі, врожайність якої становить понад 70 тонн. Пік виробництва очікується в березні та квітні, щоб задовольнити зростаючий попит. Хоча ціна встановлена на рівні 28 євро за кг (або 3,50 євро за упаковку 125 г), компанія прогнозує зниження цін у міру зростання виробництва.

“Ці ягоди надзвичайно крихкі та вимагають спеціальних агротехнічних заходів для збереження їх свіжості та якості. Проте попит залишається надзвичайно високим, що спонукає нас використовувати преміальну упаковку, щоб гарантувати найвищу якість продукту”, – зазначає Франческа Квінто, співзасновник компанії.

На додаток до привабливого зовнішнього вигляду та унікального смаку, біла полуниця є корисною для людей, які страждають алергією або непереносимістю червоної полуниці. Дослідження показують, що рівень алергену Fragaria алерген A1 у білій полуниці в сім разів нижчий, ніж у червоних сортах, що робить її чудовим вибором для тих, хто страждає алергією на полуницю.

З огляду на її відмінні характеристики та високий попит, біла полуниця має значний потенціал стати новим трендом на ягідному ринку.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *